Žena i muškarac Pijetao

 
Nije tajna da postoje razlike u načinu funkcioniranja muškaraca i žena. Brojne knjige moderne psihologije bave se tom tematikom, koju su prije više tisuća godina prepoznali drevni kineski astrolozi.
 
Žena-Pijetao

zenski-znak-pijetao-kineski-horoskopVi ste žena koja osvaja šarmom i vrlo lijepa, no u Vašem nastupu ima nešto muškobanjasto, nešto rezolutno. Iako tražite partnera za život nikada ne biste dopustili da Vas on sputava ili patronizira.  

Ako Vam partner dopusti potrebnu slobodu, ići ćete za njega kroz vatru i vodu ako je potrebno. Brinut ćete se za njega i učiniti sve što od Vas zatraži. No Ljubav prema partneru i prema karijeri kod Vas je izraženija od želje za potomstvom. Pa čak i ako imate djece, nećete se radi njih odreći karijere ili svoje osobne slobode i postati kućanica.

Muškarac-Pijetao

muski-znak-pijetao-kineski-horoskopVi ste puno vjetropirniji u ljubavi od žene-Pijetla. Prije nego se skrasite, uživat ćete ljubav mnogih "koka". U društvu muškaraca ne osjećate se ugodno, jer ih doživljavate kao rivale, koji vam žele preoteti "jato".

Kada sakupite dovoljno veliko žensko jato bit ćete presretni, jer imate publiku za prepričavanje svojih junačkih (lovačkih?) priča.

Doista Vam ne nedostaje putenosti i brzo će se pronijeti glas kako ste odličan ljubavnik. Osim toga ste prvoklasni manipulator i lako navodite ljude da čine upravo ono što Vi želite.

Pratite nas na fejsu

Google plus