Kakav je Pijetao

 Pijetao simbol Kineskog horoskopa
Vi ste u kineskom horoskopu osoba koja rijetko prolazi nezamijećeno. Bilo zbog odjeće, hoda ili postignuća, nije Vas moguće ne zamijetiti. I upravo to je ono što Vi uistinu želite, biti zamijećeni. Iako to nećete priznati, važno Vam je što drugi misle o Vama, stoga posebnu pozornost pridajete svom izgledu i stilu odijevanja.
 
Zavidnici kažu kako to činite samo kako biste prikrili svoju nesigurnost, no Vi se ne palite niti na psihologiju niti na dubokoumnost. Upravo suprotno, Vi ste heroj, osvajač, otkrivač novih kontinenata, Kazanova... ili ste to barem u svojoj živopisnoj mašti, koja Vam je neophodna koliko i zrak za disanje.

Već kao mali bili ste vrlo zahtjevan "pilić". Sve ste morali znati, sve isprobati. Prijatelji iz razreda možda Vas pamte kao hvalisavca, no Vi samo niste željeli da itko zasjeni Vaš mjesto pod suncem.

Ženske Pijetlice nisu nužno rođene za život samozatajne kućanice. Iako vole djecu, karijera im je podjednako važna, kao i ljubav.

Na žalost rijetko koji partner će imati razumijevanja za Vaše napredne stavove. A i inače, ponekad se čini kako se cijeli svijet urotio samo kako bi u Vama izazivao bijes pravednika. Ljudi se jednostavno opiru vidjeti svijet iz Vaše perspektive. No, kada ste u dobroj formi imate dovoljno snage i hrabrosi zgrabiti sreću, pa makar i na silu.

Kinezi tvrde kako Pijetao najčešće povrijeđuje upravo one koje najviše voli. A Vi ste doista vjeran partner. Zapravo, u dubini duše Vi ste vrlo konzervativna osoba.

S Vama se najlakše slažu oni koji se dive svim Vašim vrlinama i kojima ne smeta vika koju povremeno stvarate.

Pratite nas na fejsu

Google plus