Slaganje Štakora s drugim znakovima u ljubavi i prijateljstvu

 

Osnovna karakteristika Štakora je živahnost, pa tako i u ljubavi.

 

Ljubav između dva Štakora vrlo je strastvena, no oprez s brakom. Štakori rijetko ostaju dugo skupa.

 

Štakora fasciniraju zavodljivi Zmaj i razigrani Majmun. U braku će hrabar i snažan Zmaj štititi Štakora od posljedica njegovih malih smicalica, Štakor će mu zahvaliti strašću i obožavanjem. Brak između Štakora i Majmuna obilježen je slavljem i zabavama, no kako niti jedan od ta dva znaka nema previše sreće s novcem, bilo bi dobro imati neki pričuvni financijski fond.

 

Psi su mislioci, a Štakor im može dati malo od svog poleta i energije. No Pas brzo postaje ljubomoran i zavidan Štakoru na ležernosti s kojom se ophodi s ljudima.

 

Romantična Svinja brzo pada na Štakorov šarm, a Štakori vole dobre domaćice, pa se rado vezuju za život s ovim odličnim kuharima i kuharicama.

 

Bivol posjeduje ogroman unutarnji mir, što se Štakoru sviđa, jer mu pruža sigurnost. No u ovoj vezi strast nije na prvom mjestu.

 

Da bi brak između Štakora i Tigra mogao uspjeti, obje strane moraju biti vrlo tolerantne. Tigar je idealist, a Štakor više misli na materijalne stvari. 

 

Zec može pružiti Štakoru udoban topli dom, no nije u stanju prozrijeti Štakorove trikove i smicalice.

 

Koze i Štakori imaju puno toga zajedničkog, možda čak i previše. K tome se koze vole prilagođavati, pa su uvijek trunčicu tajnovitije i tvrdoglavije od Štakora, kojemu su to važne karakterne osobine.

 

No više od flerta ili kratke afere rijetko se događa između Konja i Štakora. Konj previše voli svoju slobodu, a Štakor previše prezire njegovu umišljenost.

 

Nerijetko Štakori padaju na Zmije, no na kraju ostaju samo dobri prijatelji. Oboje su previše tajanstveni i previše sumnjičavi.

 

Pijetao i Štakor vole zanimljive razgovore i duhovne teme. No u braku bi Štakor morao naučiti kako se nositi s Pijetlovim moralnim podukama.

Pratite nas na fejsu

Google plus