Kako osvojiti Štakora

 

Kako postoje razlike u funkcioniranju muškaraca i žena tako postoje razlike i u metodama zavođenja.

 

Štakor-žena

Nemojte misliti da ste Vi taj koji će nju primijetiti i šarmirati. Ona je ta koja će primijetiti i odabrati Vas. Za upoznavanje "upotrijebite" treću osobu. No od tog trenutka važan je samostalan rad. Sitni komplimenti, pošalice, zabava. Nakon prvog spoja obavezno pošaljite cvijeće, pozovite je na novi spoj i budite uvijek dostupni kada Vas treba.

 

Na vrijeme joj se prilagodite. Nemojte je zaskočiti u prvoj povoljnoj prilici. Budite nježni, jer njoj to silno treba.

 

Jednom, kada padne na Vaš šarm i preda Vam se, udovoljavajte joj na sve moguće načine. Ponudite joj udoban dom, intimne razgovore, povremene izlaske, male poklončiće i nikada ne zaboravite ljubav.

 

Putena, kakva jest, žena Štakor žudi za strašću koja će potrajati vječno. Ona puno traži, ali puno i daje.

 

Upamtite: ona želi osvojiti Vas, a ne obratno. Zato budite suzdržani. Divlja strast dolazi tek na kraju. Ako se postavite mudro, veza će potrajati doživotno, jer ono što ona želi je živjeti s i za "svog" muškarca.

 

Štakor-muškarac

Muškog Štakora bez problema ćete naći na vodećim pozicijama. On je apsolutno osjećajna osoba i unatoč svojoj društvenoj ležernosti ima ogromnu potrebu za nježnošću. To je mamac koji ćete koristiti da bi ga uhvatili.

 

Upoznat ćete ga na kulturnim događanjima, priredbama, izložbama. Vaša diskretna elegancija i fascinirajuća ženstvenost odmah će mu zapeti za oko.

 

Postavite mu kratko pitanje o nekom iložku, dajte oštroumnu primjedbu, nasmiješite se i nevino zatrepćite očima. Ne morate se u svemu slagati s njegovim stavovima, ali nemojte mu niti kontrirati.

 

Kad primijetite da je "zagrizao" nemojte ga prepasti. Vaš nastup i trud oko njega mora uvijek biti suptilan. On voli dobro jelo i piće, udoban dom, literaturu, likovnu umjetnost, glazbu, sve ono što zadovoljava njegov istančan smisao za estetiku.

 

Ako volite predigru, kao što je on voli, dajte mašti na volju. Nemojte ga odmah zaskočiti, udovoljavajte u nježno i blago. S vremenom više nećete morati preuzimati inicijativu, jer će njegova strastvenost uzeti maha odvesti Vas u sedmo nebo.

Pratite nas na fejsu

Google plus