Žena i muškarac Štakor

 

Nije tajna da postoje razlike u načinu funkcioniranja muškaraca i žena. Brojne knjige moderne psihologije bave se tom tematikom, koju su prije više tisuća godina prepoznali drevni kineski astrolozi.

 

Žena-Štakor

zenski-znak-stakor-kineski-horoskopVi ste rođena domaćica, osjećajna osoba i žena koja pada na hohštaplere i prevarante. Vrlo rano ćete pronaći muškarca za za život, za kojega se možete brinuti i obasipati ga nježnostima. Pri tome ćete razviti takvu osjećajnost, koju nitko od Vas nije očekivao, niti sluti da ste za nju sposobni. Od Vas muškarac može naučiti što doista znači strast!

 

Iako će taj muškarac rijetko doista biti čovijek Vašeg života i teško Vas razočarati, nikada nećete gubiti vjeru u ljubav i uvijek ćete joj se iznova, s novim partnerom spremno i otvoreno predati. To može dovesti do gubljenja sbe za dobrobit voljenog muškarca ili pak do potpunog odustajanja od traženja ljubavi.

 

Muškarac-Štakor

muski-znak-stakor-kineski-horoskopVi ste atraktivan i uglađen muškarac koji vrlo šarmantno zna ćaskati. Imate upravo ono što žene vole. Svojim blistavim smješkom i smislom za humor osvajate svako žensko srce. Zanimljivim i uzbudljivim pričama privlačite nebrojene slušateljice.

 

Ako možda fizički i niste toliko atraktivan, to ni malo ne šteti Vašoj privlačnosti.

 

Poput žene Štakora i Vi želite da se o Vama pozitivno misli i priča. No, za razliku od nje, Vama nije teško verbalizirati tuđe pogreške kako biste još više naglasili vlastite prednosti.

 

Cijenite slatkorječive osobe pune hvale.

Pratite nas na fejsu

Google plus