Slaganje Svinje s drugim znakovima u poslu

 

Skoro svi znakovi imaju koristi od poslovne suradnje sa Svinjom. Kome ne bi bio potreban ovako vrijedan i samozatajan djelatnik?!

 

Konj i Svinja uopće si ne odgovaraju. Konj treba samostalnost u radu, a Svinja konstantnu komunikaciju s kolegama.

 

I u kombinaciji sa Zmijom ima problema. Zmija voli sjesti i o svemu dobro promisliti nakon što je sakupila potrebne podatke, a Svinja želi odmah vidljive rezultate, jer je i sama takva da non-stop nešto radi.

 

Konflikti i u kombinaciji s hvalisavim Pijetlom. Svinja nema razumijevanja za njegovo konstantno "kukurikanje", "i drugi ljudi postižu rezultate, pa šute i rade dalje", misli u sebi.

 

Tigrove smjele ideje Svinja sustavno pretvara u djelo. Važno je samo da te ideje ne budu presmjele, jer će se tada Svinja povući u strahu da se ne "opeče".

 

S pametnim Štakorom Svinja dobro izlazi na kraj. Važno je samo da Štakor pokaže svoje zadovoljstvo Svinjinim radom. Lijepih riječi i pohvale Svinji nikada nije dosta.

 

Svi ostali zankovi ne mogu niti zamisliti boljeg suradnika od Svinje.

 

Štedljivi, pametan Majmun može Svinji pružiti podršku u financijskim poslovima.

 

Zmaj teži veličini i cjelovitosti, a Svinja mu po tom pitanju može biti nezamjenjiv saveznik.

 

I Svinja i Pas su vrijedni, samozatajni radnici. Kada rade skupa ostvaruju uspjeh u svemu čega se prime. No Pas je čak i za Svinju malo previše sitničav.

 

Pod vodstvom Bivola, koji je uvijek usmjeren ka cilju, posao cvjeta. No ponekad bi trebao i Svinji prepustiti vodstvo!

 

Zec je vrlo metodičan, čemu Svinja odaje potrebno priznanje, pa njihovoj poslovnoj suradnji ništa ne stoji na putu.

 

Kada se dvije Svinje skupa otisnu u poslovne vode, uspjeh im je zagarantiran. Kako i nebi, kada su tako vrijedni i marljivi!

Pratite nas na fejsu

Google plus