Vrline i mane Svinja

 

Evo kratkog psihograma kineskog znaka Svinje.

 

Vrline:

Pripadnici ovog znaka pravi su sretnici. Uvijek mogu računati da će ih "pogoditi" neki dobitak, bilo da se radi o lutriji, nasljedstvu ili poslovnoj ponudi.

 

Mnoge uspjehe ipak ostvaruju tako što si zacrtaju određene ciljeve, koje sustavno, vrijedno i odlučno pretvaraju u djelo. Oni ne odustaju čak ni kada na rezltate treba dulje čekati, ako se radi o njihovim principima. to je razlog što poslovno i financijski visoko kotiraju. Za njih to predstavlja dokaz da su u nečemu makar malo bolji od drugih.

 

Čak i kada stvari krenu po zlu, uz pomoć svoje životne mudrosti nalaze načina izvući najbolje iz situacije.

To ih čini umjetnicima življenja, kojima ne treba puno da bi uživali u životu. Dobrodušni su, simpatični, tolerantni i pravocrtni.

 

Mane:

Njihova apsolutna iskrenost povremeno im stvara probleme, jer ne mogu svi podnijeti istinu, niti su joj otvoreni. Neki ljudi otkriju da se naivna otvorenost pripadnika ovog znaka odlično može zlorabiti za vlastiti probitak. Stoga ne čudi što višestruko povrijeđene Svinje postaju vremenom sve povučenije i čak i u prijateljstvima nisu potpuno otvorene.

 

Odluke im teško padaju i skloni su odgađati odluku u nadi da će se neke situacije riješiti same od sebe. U ekstremnim slučajevima daju si oduška kukumakanjem ili još gore, utapanjem tuge u alkoholu.

Pratite nas na fejsu

Google plus