Kombinacija kineskog i zapadnjačkog horoskopa za znak Svinje

 

U ovom tekstu će biti govora o utjecaju zapadnjačkog horoskopskog znaka na kineski.

 

Svinja-Ovan

Ova Svinja vrlo je nadarena za umjetnost i to joj godi. Vrlo taktično umije sprovesti svoje fantazije u djelo i pravi je nagažirani umjetnički fanatik.

 

Svinja-Bik

Ova kombinacija trebala bi naučiti kako uvesti više reda u svoj život. Mlade godine vrlo su joj turbulentne, no to joj ni malo ne smeta.

 

Svinja-Blizanci

Svinja teži bogatstvu i priznanju, Blizanci su fleksibilni i oprezni. Umijećem i samopouzdanjem ova kombinacija postiže najveći uspjeh.

 

Svinja-Rak

Moto ove kombinacije glasi: "Ne trebam nikoga, sve mogu sam/a". I doista je nevjerojatno kako Svinja-Rak može ujutro slikati svoju mrtvu prirodu, popodne popravljati auto i uvečer nastupati kao samostalni zabavljač.

 

Svinja-Lav

Jednom riječju: komičar. Uvijek spreman na poneku šalu i pošalicu. Nerijetko ćete ga zateći u cirkusu, u odijelu klauna, no gdje god se zatekao uvijek zabavlja ljude koji ga okružuju.

 

Svinja-Djevica

Dobrodušna i spremna pomoći i utješiti. Često iskorištavana, no nikada to ne primijeti, barem ne na vrijeme.

 

Svinja-Vaga

Svatko se može smatrati sretnikom kada osvoji srce ove osobe, jer ona doslovce čita misli i ispunjava sve želje. No nikada je ne smijete prevariti.

 

Svinja-Škorpion

Ima vrlo dobar osjećaj za modu i trendove, pa se nerijetko bavi visokom modom.

 

Svinja-Strijelac

Nije veliki govornik, ali kada nešto kaže, to uvijek ima smisla. Ne podnosi pogreške i nejasnoće. Rado dijeli dobre savjete.

 

Svinja-Jarac

Ima velike snove, želi biti najbogatiji i najpoznatiji. Krasi ga nevjerojatna ambicioznost i izdržljivost, pomoću kojih se i najluđi snovi daju ostvariti.

 

Svinja-Vodenjak

Borac. Vodenjak Svinji daje potrebnu motivaciju na poslovnom planu, a prvi rezultati vide se vrlo rano.

 

Svinja-Ribe

Prvi prioritet je tradicionalnost. Nemojte to brkati sa staromodnošću. Mada neka moderna dostignuća ipak odudaraju od njihovog konzervativnog doma.

Pratite nas na fejsu

Google plus