Kako osvojiti Svinju

 

Kako postoje razlike u funkcioniranju muškaraca i žena tako postoje razlike i u metodama zavođenja.

 

Žena-Svinja

Želite li se približiti ovoj dami, priđite joj kada je slobodna i opuštena. Kada biste se pokušali zbližiti dok je na poslu, njezina odgovornost, koncentracija i ažurnost mogla bi Vam pomrsiti račune.

 

"Naoružajte" se otvorenošću, prirodnošću, urednom odjećom i prijateljskim, srdačnim smijehom i lako ćete postići uspjeh. Još bolje je ako ponesete sa sobom ideje za zajedničke hobije, koji po mogućnosti nisu isuviše fizički zahtjevni, jer ova dama voli udobnost.

 

Ako imate udoban dom s mnogim znakovima i dokazima Vaše jedinstvene osobnosti, k tome ste vrstan kuhar, dobar slušač, a znate ispričati po koju zanimljivu priču, razumijete se u sva životna područja, posebno u ljubav i ljbavne tehnike, postići ćete uspjeh.

 

Onaj tko uspije dugoročno zadržati ovu osjećajnu, ali i strastvenu damu, neće niti primijetiti kada je i da je ona postala "Gazdarica u domu". Vjerna družica, odlična domaćica, lojalna partnerica i odlična ljubavnica.

 

Muškarac-Svinja

Ovaj gospodin o sebi rado razmišlja kao o divljem vepru, jer smatra da to odgovara njegovoj muževnosti. Bio on jedini koji to smatra ili ne, osnovne karakteristike njegovog karaktera su iskrenost i velikodušnost. U ljubavi traži tolerantnost, harmoniju, putenost i strast.

 

Kažu da je sklon užitcima i to ne samo u jelu. on voli dvoriti, ali voli i da se njega dvori. Da biste osvojili muškarca rođenog u ovom znaku morate biti vrlo ženstvena, odjevati se jednostavno, biti privlačna i zgodna, te imati ono "nešto" u očima.

 

Čak i kada ste "upecali" ovog umjetnika u življenju, ne smijete se opustiti. Nije baš da on trajno želi pobjeći iz Vašeg zagrljaja, on jednostavno ne može drugačije. Mnoge zanimljive dame pokazuju mu svoju zainteresiranost, a njegovoj muškosti to jako godi.

 

No ne gubite nadu, ipak ga je moguće ukrotiti, barem koliko je potrebno za "kućnu uporabu". To ćete najlakše postići lojalnošću, humorom, suosjećanjem, nesvakidašnje dobrim kuhanjem, ljubavlju prema djeci i životinjama, te nježnošću, maženjem i tetošenjem. Tada Vaša harmonija može trajati vječno.

Pratite nas na fejsu

Google plus