Žena i muškarac Svinja

 

Nije tajna da postoje razlike u načinu funkcioniranja muškaraca i žena. Brojne knjige moderne psihologije bave se tom tematikom, koju su prije više tisuća godina prepoznali drevni kineski astrolozi.

 

Žena-Svinja:

zenski-znak-svinja-kineski-horoskopVi ste nježna, putena i vjerna partnerica. Na Vaše majčinske kvalitete može se u potpunosti osloniti. No nemojte pretjerivati i mališanima ukloniti baš svaki kamen s puta. Dopustite im malo samostalnosti.

 

U ljubavi nemate uvijek sreće. Vaš partner zna da ste spremni žrtvovati sve za njega, čak i kada on Vašu ljubav ni malo ne cijeni i to Vas dovodi u opasnost da se Vama manipulira i da Vas se u potpunosti uništi.

 

Vi svoje potrebe stavljate na zadnje mjesto da biste izbjegli svađu i očuvali harmoniju. Radije se grizete u sebi nego da ispoljite svoje nezadovoljstvo. To zna biti velika greška.

 

Muškarac-Svinja:

muski-znak-svinja-kineski-horoskopNa Vas se žena može osloniti i uvijek ste spremni na kompromis. Dogodit će Vam se da Vas drugi muškarci zadirkuju da ste preblagi, papučar i slično, no Vi zapravo samo ne vjerujete da iz svađe može proizaći išta dobroga. Komentari drugih muškaraca Vas ne zanimaju, jer znate da je upravo Vaša brižnost ta koja osvaja ženska srca.

 

Kada se jednom odlučite na neki korak, neće Vam nedostajati samopouzdanja da ga sprovedete. Ali istovremeno ste dovoljno pametni da znate kako ponekad treba pristati na kompromis.

 

Kada rješavate neki problem volite izložiti sve njegove pojedinosti, kao i svoja rješenja, na detaljan i opširan način. Srećom, koliko god dugo mogli pričati, jednako dugo možete i slušati, nakon toga.

Pratite nas na fejsu

Google plus