Kakav je Tigar

Tigar simbol kineskog horoskopa

Unatoč uvriježenim predrasudama, po kineskom horoskopu Vi niste arogantan Shir Khan, opsjednut veličinom i vladanjem. Vi ste jednostavno slobodan duh koji ne želi biti rob, ali niti vladar. Već u najranijoj dobi oduševljavali ste sve oko sebe svojim prijateljskim i očaravajućim bićem. Vaše pandže osjete samo oni koji pokušavaju ograničiti Vašu slobodu.

Opširnije:Kakav je Tigar

Žena i muškarac Tigar

 

Nije tajna da postoje razlike u načinu funkcioniranja muškaraca i žena. Brojne knjige moderne psihologije bave se tom tematikom, koju su prije više tisuća godina prepoznali drevni kineski astrolozi.

Opširnije:Žena i muškarac Tigar

Utjecaj godišnjeg elementa na znak Tigra

 

Većina Tigrova posjeduje urođenu autoritativnost koja ne trpi prigovor. Poput pravih vladara, pripadnici ovog znaka kontroliraju svoj teren i svoje potčinjene. Osobnim zalaganjem, napornim radom i dobrim vezama Tigar će daleko dogurati.

Opširnije:Utjecaj godišnjeg elementa na znak Tigra

Kako osvojiti Tigra

 

Kako postoje razlike u funkcioniranju muškaraca i žena tako postoje razlike i u metodama zavođenja.

Opširnije:Kako osvojiti Tigra

Kombinacija kineskog i zapadnjačkog horoskopa za znak Tigra

 

U ovom tekstu će biti govora o utjecaju zapadnjačkog horoskopskog znaka na kineski.

Opširnije:Kombinacija kineskog i zapadnjačkog horoskopa za znak Tigra

Vrline i mane Tigra

 

Ni kod jednog znaka vrline i mane nisu tako relativne i tako isprepletene kao kod Tigra. Ono što se u nekoj situaciji doima vrlinom, brzo i lako pretvara se u manu u drugoj.

Opširnije:Vrline i mane Tigra

Slaganje Tigra s drugim znakovima u ljubavi i prijateljstvu

 

Neobuzdanom i neovisnom Tigru nije lako naći partnera za život. Najbolje šanse ima s podjednako samostalnim Zmajem i lojalnim Psom.

Opširnije:Slaganje Tigra s drugim znakovima u ljubavi i prijateljstvu

Slaganje Tigra s drugim znakovima u poslu

 

Tigrovi koji žele biti poduzetnici trebali bi pronaći poslovnog partnera koji će ublažavati njihov neobuzdani temperament.

Opširnije:Slaganje Tigra s drugim znakovima u poslu

Tigar kao roditelj

 

Na Tigra kao roditelja dijete se može osloniti. Svako dijete novi je izazov, koji Tigar pretvara u uspjeh s takvom nevjerojatnom energijom i vitalnošću.

Opširnije:Tigar kao roditelj

Zdravlje i ishrana Tigra

 

Ako ste ikada njegovali bolesnog Tigra znate da ovaj kraljevski stvor nimalo nije sretan kada nije u punoj snazi. Mnogi Tigrovi zavlače se u svoju jazbinu gdje si ližu rane, i pri tom ne mislim na životinje, već na pripadnike horoskopskog znaka. Iako bi im bilo drago primiti pomoć, teško im je pokazati slabost, stoga to rijetko čine.

Opširnije:Zdravlje i ishrana Tigra

Talenti, poziv i zanimanje Tigra

 

Kraljevski Tigar rođeni je vođa. Prirodno je autoritativan i rijetko tko se usudi usprotiviti mu se. I u teškim situacijama zadržava kontrolu nad situacijom i čini potrebne korake koji vode ka rješavanju problema. Snažna osobnost omogućava mu voditi druge, bez da se čini arogantnim ili umišljenim.

Opširnije:Talenti, poziv i zanimanje Tigra

Pratite nas na fejsu

Google plus