Slaganje Tigra s drugim znakovima u poslu

 

Tigrovi koji žele biti poduzetnici trebali bi pronaći poslovnog partnera koji će ublažavati njihov neobuzdani temperament.

 

Zmaj je odličan partner Tigru, mada je i sam impulzivan i neobuzdan, ali ipak rijetko gubi kontrolu nad situacijom.

 

I Konj je dobar partner Tigru. Rado i marljivo obavlja sve, pa čak i najdosadnije poslove. Živcira ga kada Tigar ne zamjećuje detalje, ali skupa ipak mogu zaraditi puno novca.

 

Kada se dva Tigra odluče skupa započeti posao to znači da će šest sati dnevno diskutirati i svađati se, a samo dva raditi. Vać i sami vidite kuda to vodi.

 

Zmija treba mir i red koji je sama kreirala kako bi mogla učinkovito raditi. Kada joj Tigar konstantno remeti radne uvjete, dolazi do konflikta.

 

Pas je vjeran i vrijedan poslovni partner. No u kombinaciji s Tigrom to nije vrlina. Pas ne može parirati Tigru u slučaju loših poslovnih odluka i poteza, tako da posao propada zbog nedostatka korektiva.

 

U suradnji Pijetla i Tigra, leti perje, ali Tigrovo. Pijetao je preoštar na jeziku i često kritizira Tigrove odluke.

 

Kapriciozna Koza rado će sudjelovati u Tigrovim poslovnim uspjesima, ali čim stvari krenu nizbrdo ostavit će ga na cjedilu.

 

Štakor i Tigar mogu postići odličnu suradnju. Tigar smišlja originalne ideje, a Štakor načine kako ih unovčiti.

 

Zečevi dugo i detaljno promišljaju prije nego li donesu bilo kakvu, ma kako beznačajnu odluku, za razliku od impulzivnog Tigra, kojeg Zec i njegova promišljanja samo koče.

 

Majmuni su inteligentni i vrijedni, ali nepouzdani, pa se lako može dogoditi da ih Tigar otpusti.

 

Marljiva Svinja u poslu je uvijek dobrodošla, no Tigru je možda malo previše nezanimljiva i monotona.

 

Najeksplozivnija kombinacija je između Tigra i Bivola. Mada bi skupa mogli puno toga ostvariti, oni se ipak odlučuju za međusobnu borbu do istrebljenja.

Pratite nas na fejsu

Google plus

 

Prijava u forum

Online

Imamo 39 gostiju i nema članova online

Novo na forumu

  • Nema postova za prikazati.

Prijava - odjava

Pogodnost registracije i logiranja je da nestaju oglasi iz članaka, otvaraju se linkovi za crtanje tlocrta u vektorskom alatu i naravno možete pisati u forumu...