Slaganje Tigra s drugim znakovima u ljubavi i prijateljstvu

 

Neobuzdanom i neovisnom Tigru nije lako naći partnera za život. Najbolje šanse ima s podjednako samostalnim Zmajem i lojalnim Psom.

 

Zmaj i Tigar mogu voditi uzbudljiv život pun zajedničkih i samostalnih uspona i vrhunaca.

 

Pas je odani obožavatelj Tigrove blistave osobnosti.

 

Elegantan i samosvjestan Konj također može dugo izdržati s Tigrom, te strpljivo tolerirati njegove ispade. A to sve samo zato što i Tigar Konju dopušta njegovu slobodu.

 

Briža Svinja također nije loš izbor. I Tigru je ponekad potrebna utjeha, koju mu Svinja može pružiti.

 

Iako su Tigar i Štakor podjednako strastveni, veze im rijetko traju dugo. To je stoga što Štakor ne ostavlja dojam ozbiljnosti na Tigra. Kada Tigar stremi nekom idealističkom cilju, Štakora interesira samo kako do slijedećeg obroka.

 

Dva Tigra skupa vrlo su nestalna i teško se mogu dugotrajno složiti. Ono što Tigar nema, suosjećanje, očekuje od svog partnera, a drugi Tigar mu to ne može pružiti.

 

U vezi Tigra i Bivola baš i nema harmonije. Ni jedan ni drugi ne mogu se uživjeti u osjećaje i potrebe drugoga.

 

Profinjena erotičnost Zeca, Tigru je vrlo privlačna, no kako Zec čini malo kako bi zadržao svoj veliki ulov, veza nema budućnosti.

 

Zmija teško podnosi Tigrove iznenadne strastvene napade. Tigar ne želi biti "upecan" od strane Zmije.

 

Koze i Tigrovi dobro se slažu, jer oboje vole uživati u životu i to punim plućima. No većinom su to samo kratke avanture iz kojih oboje izlaze tiho i bez kajanja.

 

Problem u vezi s Pijetlom je rastrošnost oba znaka. No ponekad to može značiti vezu u kojoj su oboje siromašni, ali sretni.

 

Majmun lako može zavesti Tigra, no to nije dovoljno za vezu, jer im nedostaje zajedništvo, a k tome Tigar ne voli kada ga vuku za nos.

Pratite nas na fejsu

Google plus

 

Prijava u forum

Online

Imamo 14 gostiju i nema članova online

Novo na forumu

  • Nema postova za prikazati.

Prijava - odjava

Pogodnost registracije i logiranja je da nestaju oglasi iz članaka, otvaraju se linkovi za crtanje tlocrta u vektorskom alatu i naravno možete pisati u forumu...