Vrline i mane Tigra

 

Ni kod jednog znaka vrline i mane nisu tako relativne i tako isprepletene kao kod Tigra. Ono što se u nekoj situaciji doima vrlinom, brzo i lako pretvara se u manu u drugoj.

 

Vrline:

Pozitivni kakvi po prirodi jesu, Tigrovi misle kako ništa što poduzmu ne može poći po zlu. I većinom su u pravu. Ako ponekad nešto i krene naopako, brzo se vraćaju u sedlo.

 

Njihove misli često su dubokoumne i razmišljaju o životu nakon smrti, te su vrlo otvoreni prema istočnjačkim filozofima i filozofijama.

 

Budućnost ih ne straši niti brine, jer oni žive sada i ovdje. Sigurnost im ne znači puno i stalno priželjkuju nove sudbinske izazove.

 

Tigrovi su rođeni vođe i kao takvi ne moraju se truditi impresionirati druge. U većini slučajeva dovoljna je njihova optimistična pojava i pobjedničko držanje da bi zadobili respekt. Njihova veselost, sposobnost da zainteresiraju druge za svoje projekte i fleksibilan način ophođenja donose im dodatne bodove.

 

Nitko tko se ikada susreo s Tigrom ne dvoji o tome da je upoznao iznimnu osobu. Tigar uživa u tome i zahvaljuje velikodušnošću koja često premašuje njegovu platišnu moć.

 

Novac je za trošenje, to je njegov moto. Srećom većina Tigrova u životu stekne bogatstvo kakvom nije niti stremila niti se nadala. To je još jedan od razloga za rastrošnost.


Mane:

Hrabrost, fleksibilnost i autoritativnost, sve su to vrline koje imaju i svoje naličje. Povremeno ih hrabrost tjera u prevelik rizik koji ih dovodi u nepotrebne opasnosti. Neki Tigrovi mijenjaju poslove poput čarapa. Iako se pri tom često mogu osloniti na sreću koja ih prati, to ne znači da im uspjeh pada s neba.

 

Osim toga, u svojoj dominantnosti ne pristaju na kompromise. To može dovesti do toga da njihova okolina pomisli kako su umišljeni i arogantni.

 

Iako su puni kreativnih ideja, često su prelijeni da bi ih ostvarili.

Pratite nas na fejsu

Google plus

 

Prijava u forum

Online

Imamo 15 gostiju i nema članova online

Novo na forumu

  • Nema postova za prikazati.

Prijava - odjava

Pogodnost registracije i logiranja je da nestaju oglasi iz članaka, otvaraju se linkovi za crtanje tlocrta u vektorskom alatu i naravno možete pisati u forumu...