Kako osvojiti Tigra

 

Kako postoje razlike u funkcioniranju muškaraca i žena tako postoje razlike i u metodama zavođenja.

 

Žena-Tigar

Ona je sve drugo samo ne mila, nevina, djevojčica. Ona je racionalna, emancipirana, samopouzdana i suverena super-žena, koja i bez muškarca može voditi kvalitetan i aktivan život.

 

Iako se čini nemoguće približiti joj se, to je ipak moguće onome koji to stvarno želi. Možda nije najpogodnije tražiti je na Jet-Setterskim mjestima, ali na placu, kirbaju, narodnim feštama i ostalim zabavnim mjestima punim zabavnih ljudi lako ćete je pronaći.

 

A kada ste je primijetili brzo u akciju. Ona voli da je se osvoji kvalitetnom osobnošću, unutarnjim sjajem, šarmom i humorom.

 

No, oprez. Nemojte je previše naganjati! Ipak je ona lovac po prirodi. I navikla je stalno biti okružena obožavateljima koji pljšću svakom njezinom pokretu. Ona cijeni otvorenost, rafiniranost i avanturističi duh.

 

Morat ćete biti vrlo domišljati da bi je osvojili. Njoj imponira partner koji je pobjednik, vrhunski govornik, brilijantan kreativac. Ako zadovoljavate sve kriterije, a pri tom ste privlačan, dat će Vam šansu za preživljavanje. No uvijek je ona lovac, a Vi lovina.


Muškarac-Tigar

Kada bi se birao pobjednik među muškim pripadnicima svih znakova kineskog zodijaka, to bi zacjelo bio Tigar. On je dinamičan, impulzivan, hrabar i na zazire od rizika.

 

No jeste li potpuno sigurni da je tako? Nije li on zapravo sanjar, koji mašta o svim avanturama koje bi mogao iskusiti uz pravu ženu, odabranicu svoga srca?

 

Ako mislite da ste Vi ta žena, lako ćete ga naći na raznim mjestima koja privlače avanturiste.

 

On voli uzbuđenja i u privatnom životu, kao i u svemu ostalom. Ako ga žena koja mu se sviđa zamoli za pomoć, ili treba zaštitu ili neku hitnu i važnu uslugu, može biti sigurna da ga je upecala.

 

A kada ste jednom upecali ovu kraljevsku, ponosnu zvijer, čvrsto je držite zabavnim pričama, maženjem i udovoljavanjem, šarmom, stilom, povjerenjem i povjerljivošću.

 

No pustite ga s lanca kada god to poželi. Budite sigurni da će se vratiti. Uvijek će se ponovno vraćati, jer on je lovac koji nikada do kraja neće ispustiti svoj plijen, u ovom slučaju Vas.

 

Ako ga veseli Vaše društvo i Vaša zanimljiva osobnost, vraćat će Vam se redovito do kraja života. Razveselite ga malim iznenađenjima, pružite mu raznovrsnost u ljubavnim igrama. To je sve što je tražio cijelog svog života.

Pratite nas na fejsu

Google plus

 

Prijava u forum

Online

Imamo 17 gostiju i nema članova online

Novo na forumu

  • Nema postova za prikazati.

Prijava - odjava

Pogodnost registracije i logiranja je da nestaju oglasi iz članaka, otvaraju se linkovi za crtanje tlocrta u vektorskom alatu i naravno možete pisati u forumu...