Žena i muškarac Tigar

 

Nije tajna da postoje razlike u načinu funkcioniranja muškaraca i žena. Brojne knjige moderne psihologije bave se tom tematikom, koju su prije više tisuća godina prepoznali drevni kineski astrolozi.

 

Žena-Tigar

 

zenski-znak-tigar-kineski-horoskopVi ste osoba jaka poput muškarca, koja se ne da lako iziritirati. Poteškoće su za Vas životni eliksir. Bez problema, borbe i opasnosti život za vas nema previše smisla ili barem dovoljno zanimljivosti.

 

Upravo to učinilo je mnoge Tigrice svjetski poznatima. Ta pravednost i ljubav prema slobodi, za koje su se borile, divne, velike knjige koje su pisale i sva druga herojstva koja su činile.

 

Vi tražite izazove i rizike, kako u poslu tako i u ljubavi. Čak i u ozbiljnim vezama volite se igrati vatrom. Čim nestane izazova i strasti, dosađujete se do smrti. Jer ako nešto niste u životu, to je kukavna, pasivna očajnica.

 


Muškarac-Tigar

 

muski-znak-tigar-kineski-horoskopVi ste pravi umjetnik u preživljavanju i življenju. Vaše blistavo raspoloženje i optimizam prate Vas i u starosti. Nikada se nećete prestati smijati, šaliti se i flertati.

 

Vaša partnerica doživljava Vas kao suosjećajnu osobu punu ljubavi. No ne bi smjela očekivati da stalno budete takvi. Vi ste čovjek koji na prvom mjestu voli sebe i svoju slobodu. A najugodnije se osjećate kada istovremeno imate više obožavateljica na raspolaganju.

 

Kako Vas brzo obuzima ljubavni plamen, kada se zainteresirate za neku damu, podjednako brzo se i gasi i Vi ste opet u potrazi za novom lovinom.

Pratite nas na fejsu

Google plus

 

Prijava u forum

Online

Imamo 45 gostiju i nema članova online

Novo na forumu

  • Nema postova za prikazati.

Prijava - odjava

Pogodnost registracije i logiranja je da nestaju oglasi iz članaka, otvaraju se linkovi za crtanje tlocrta u vektorskom alatu i naravno možete pisati u forumu...