Kakav je Tigar

Tigar simbol kineskog horoskopa

Unatoč uvriježenim predrasudama, po kineskom horoskopu Vi niste arogantan Shir Khan, opsjednut veličinom i vladanjem. Vi ste jednostavno slobodan duh koji ne želi biti rob, ali niti vladar. Već u najranijoj dobi oduševljavali ste sve oko sebe svojim prijateljskim i očaravajućim bićem. Vaše pandže osjete samo oni koji pokušavaju ograničiti Vašu slobodu.

 

Zavidnici Vas smatraju površnim veseljakom, koji uvijek nezasluženo dobija najveći dio kolača. No nije to nezasluženo. Životni zakoni su takvi da najviše dobija onaj koji ima najpozitivniji stav.

 

Vi obožavate voditi život brzo i riskantno. Pri tom Vam sigurnost nije važna. A što je veći rizik, s tim je veća i vjerojatnoća da ćete "pasti". No Vaš stav je da nije sramotno pasti, već je sramotno ostati ležati. Kada netko i pomisli da Vam je došao kraj, brzo će se uvjeriti da i velike divlje mačke imaju devet života, baš poput svojih manjih i pitomijih rođaka, kućnih mačaka.

 

Možda niste idealan zaposlenik za svakog goniča robova, ups, pardon, htjedoh reći poslodavca. A niti novac ne smatrate nečim što treba skupljati i čuvati. Najdraže Vam je odmah ga se riješiti čim ga dobijete u ruke. No to može značiti da se nikada nećete obogatiti, ma koliko radili i zarađivali.

 

Slična situacija kao s novcem vlada i u ljubavi. Prvo se oduševe Vama i strašću koju pobuđujete u potencialnim partnerima, a potom Vas sputavaju isključivim vezama i (osnovanim) napadima ljubomore. I to samo zato što ste vrlo šarmantna osoba koja voli flert. Mnogi su si već "izbili zube" pokušavajući Vas zadržati samo za sebe. No nitko se ne može mjeriti s najvećom ljubavi Vašeg života, onoj prema slobodi i neovisnosti.

 

No kako god, Vi niste osoba koja pati zbog prošlosti. Radije nastavljate hrabro u nove avanture, uvijek u potrazi za novim plijenom. A Vašoj veseloj prirodi nitko ne može odolijeti.

Pratite nas na fejsu

Google plus

 

Prijava u forum

Online

Imamo 15 gostiju i nema članova online

Novo na forumu

  • Nema postova za prikazati.

Prijava - odjava

Pogodnost registracije i logiranja je da nestaju oglasi iz članaka, otvaraju se linkovi za crtanje tlocrta u vektorskom alatu i naravno možete pisati u forumu...