Zec kao roditelj

 

Zečevi su savršeni roditelji, jer je obitelj najvažniji dio njihovog života. Postoji tek nekolicina djece koja može ozbiljno ugroziti obiteljski sklad.

 

Zmajići, Tigrići i drski mali Štakorčići su trio koji stvara pomutnju u savršenom Zečjem brlogu. Ne samo da će iskorištvati Vašu dobrodušnost, već će Vam se doslovce popeti na glavu. Stoga je vrlo važno na vrijeme djelovati. A to je posebno teško mami Zečici, no znajte da su zečevi sposobni prevazići sve prepreke, pa tako i ovu.

 

Roditelji Zečevi vole ugađati svojoj dječici, a pogotovo kada su i djeca Zečevi.

 

Maženje im je najdraža aktivnost, baš kao i malim Psićima.

 

Gracioznost i ljepota malih Zmija pravi je izvor ponosa i ljubavi roditeljima Zečevima, a posebice tatama. Stoga će se rado i često šepiriti svojim miljenicima u javnosti.

 

Male Koze ne pridaju nikakvu vrijednost vlastitom izgledu. Zajednička crta s roditeljima im je nesebičnost. Ipak, ponekad znaju biti vrlo tvrdoglavi. Kada bi i roditelji i potomci bili malo fleksibilniji i malo više stvari iskretali na šalu u kući bi bilo puno mirnije.

 

Zečevi i Pijetlovi jako se razlikuju i to se mora poštivati. Pjetlići se vole hvalisati, a roditeljima to ide na živce. Na kraju će naći zajednički jezik, mada će Pjetliću biti teško držati kljun začepljenim.

 

Praščićima treba puno pažnje i hvale. Svako postignuće mora biti primjećeno, stoga će roditelji puno vremena i pažnje posvetiti svome mezimcu.

 

Majmunčići se odlično slažu sa svojim roditeljima. njihova inteligencija i žeđ za znanjem čine roditelje sretnim i ponosnim.

 

No mladi Bivoli znaju biti toliko tvrdoglavi da čak i Zečevima na koncu mora pući film. Nakon rasprave sve će opet biti u redu.

 

Konjići se lako daju zauzdati, no ponekad će ipak testirati granice i pokušati izmaći kontroli. No Zečevi imaju lijeka i za to.

 

Važno: Vaša dobrodušnost vrijedna je divljenja. No ne dopustite da Vas djeca iskorištavaju. Ponekad je potrebno postaviti granice.

Pratite nas na fejsu

Google plus

 

Prijava u forum

Online

Imamo 58 gostiju i nema članova online

Novo na forumu

  • Nema postova za prikazati.

Prijava - odjava

Pogodnost registracije i logiranja je da nestaju oglasi iz članaka, otvaraju se linkovi za crtanje tlocrta u vektorskom alatu i naravno možete pisati u forumu...