Slaganje Zeca s drugim znakovima u poslu

 

Zečevi su prirodno poslovni. Ako na radnom mjestu nema prevelike konkurencije zabavljat će i suradnike i mušterije.

 

No Zečevi nisu osobito nadareni mislioci, stoga je uvijek korisno imati nekog Zmaja ili Tigra pored sebe. Doduše Tigra je puno teže dugotrajno zadržati kao saveznika.

 

Zmajevi znaju, poput Zmija, pažljivo navesti Zeca na nešto riskantnije i inovativnije poduhvate. Zecu samom od sebe nikada ne bi palo na pamet patentirati novi proizvod ili lansirati neki novi proizvod na tržište. Tu mu od velike pomoći može biti smjelost Zmaja ili Zmije.

 

Štakor i Zec mogu postići dobru poslovnu suradnju, ako Zec ne sili Štakora na monotone uredske poslove.

 

Svinja se poput Zeca, predano baca na svaki posao koji treba odraditi, no ni jednom ni drugom nije suđeno postići veliki uspjeh.

 

Zečevi se mogu obogatiti ako surađuju s marljivim Bivolom, no Bivolu ide na živce Zečeva nesamostalnost i nesposobnost i nekreativnost pri rješavanju problema.

 

Kod stabilnih poslova, koji ne zahtijevaju riskantne poduhvate i velika ulaganja, dobitnu kombinaciju predstavljaju Zec i Pas.

 

Dobra suradnja također i s Pijetlom, no kada nešto pođe po zlu, ni jedan ne želi preuzeti odgovornost.

 

Koza i Zec mogli bi uspješno voditi kafić ili butik. Koza voli društvo i čavrljanje, a Zec u pozadini vodi knjige.

 

Konj je sposoban zamisliti neki projekt od početka do kraja, te predvidjeti rezultate. Osim toga je vrlo vrijedan. Zec pored njega može razviti svoj potencijal do maksimuma.

 

No Majmun i Zec nikada ne bi smjeli ulaziti u zajedničke projekte. Niti jedan nije kreativan mislilac, a k tome Majmun nije niti marljiv.

 

No kada se dva Zeca udruže u poslu, polagana, solidna i sigurna ekspanzija je zagarantirana. Nema bolje kombinacije.

Pratite nas na fejsu

Google plus

 

Prijava u forum

Online

Imamo 38 gostiju i nema članova online

Novo na forumu

  • Nema postova za prikazati.

Prijava - odjava

Pogodnost registracije i logiranja je da nestaju oglasi iz članaka, otvaraju se linkovi za crtanje tlocrta u vektorskom alatu i naravno možete pisati u forumu...