Slaganje Zeca s drugim znakovima u ljubavi i prijateljstvu

 

Osnovno obilježje Zeca je brižnost. To se očituje i u ljubavi.

 

Kada se dva Zeca sjedine u braku, napokon mogu biti potpuno sretni. Jedno drugom pružaju dovoljno romantike, vjernosti, poštovanja, ljubavi i brižnosti. To je najbolja osnova za dug i sretan brak.

 

Kombinacija s Pijetlom je totalna suprotnost. Pijetao stalno želi divljenje i hvalu, a sam nije spreman uzvratiti istom mjerom.

 

Zečeve fasciniraju Bivoli. Čine im se poput nebrušenih dijamanata. Je li tome uistinu tako, druga je stvar. Ponekad Bivol samo želi imati nekoga tko će mu voditi kućanstvo.

 

Tigrovi vole konstantnu akciju, tako da im ova obiteljska stvorenja brzo dosade. Osim toga Zečevi traže nekoga tko voli nježnost i romantiku, kao i oni sami, a Tigrovi im to ne mogu pružiti.

 

Ni za strastvenog i ambicioznog Štakora se ne može reći da se uklapa u uredan Zečji život.

 

Bolje bi se uklopio Pas. On, poput Zeca, voli činiti drugima sitne životne radosti, a Zecu ništa nije draže od komplimenata serviranih na srebrnom pladnju.

 

Zec i Svinja mogu ostvariti osjećajnu vezu. No ta kombinacija nije pogodna za brak, jer Svinja previše voli izlaske i druženja po partijima i restoranima, dok Zec više voli udobnost svog doma.

 

Vrlo slična situacija i između Zeca i Majmuna. Veseli Majmun odlično je društvo za prijateljstvo i ležerne veze, no u braku zahtijeva više slobode nego je Zec spreman pružiti.


No zato se Zec odlično slaže s elegantnim Konjem. Dobro se slažu i odlično izgledaju skupa. Moguća dugotrajna veza ili brak.

 

Zmije znaju biti ljubomorne i posesivne, no to Zecu ne smeta, ako mu Zmija ostavi pdriješene ruke u vođenju kućanstva.

 

Iako su u osnovi potpuno različiti, Zec i Koza odlično se slažu. Sreća da ni jedno od njih ne voli puno zanovijetati.

 

Između Zeca i Zmaja moguća je vrlo harmonična veza u kojoj Zec pronalazi partnera koji je dovoljno tolerantan i dovoljno čvrst, da bi mu mogao biti i oslonac i rame za plakanje.

Pratite nas na fejsu

Google plus

 

Prijava u forum

Online

Imamo 25 gostiju i nema članova online

Novo na forumu

  • Nema postova za prikazati.

Prijava - odjava

Pogodnost registracije i logiranja je da nestaju oglasi iz članaka, otvaraju se linkovi za crtanje tlocrta u vektorskom alatu i naravno možete pisati u forumu...