Kombinacija kineskog i zapadnjačkog horoskopa za znak Zeca

 

U ovom tekstu će biti govora o utjecaju zapadnjačkog horoskopskog znaka na kineski.

 

Zec-Ovan

Ova dobrodušna osoba ugađa svojim prijateljima na sve moguće načine. To može dovesti do pretjerane nesebičnosti koja vodi do potpunog zanemarivanja vlastitih potreba.

 

Zec-Bik

Ovo je klasičan primjer ambiciozne poslovne osobe, koja je financijski osigurana i uvijek ima pričuvni plan za svaku situaciju. No pored toga nadarena je i za umjetnost.

 

Zec-Blizanac

Neobična kombinacija pomalo nestalnog Blizanca i potpuno solidnog Zeca. Unutrašnji konflikti ove dvostruke osobnosti mogu biti vrelo kreativnosti i domišljatosti.

 

Zec-Rak

Potpuno dostatan sam sebi. Najugodnije bi mu bilo na imanju u nekoj zabiti s par kokoši i ovaca. Ako bi netko i naišao, ova vrsta Zeca nježno bi ga izbacila van.

 

Zec-Lav

U savršeno zavodljivoj večernjoj haljini ili savršeno skrojenom smokingu, uzvišeno koračajući, ovaj Zec šeta između kazališta i kazina.

 

Zec-Vaga

Ova kombinacija promjenjivog je raspoloženja i budite sigurni da nikada neće priznati vlastitu pogrešku. Doduše, rijetko griješi, zahvaljujući svojoj superiornoj inteligenciji.

 

Zec-Škorpion

Ovoj osobi novac je izvanredno važan. Već u najranijoj dobi pokazuju sklonost ka klađenju i igrama na sreću, u kojima su uglavnom sretne ruke.

 

Zec-Strijelac

Melem za dušu, ove poprilično nesigurne osobe, je sunčanje u svjetlu reflektora. i u privatnom životu im je potrebno puno samodokazivanja.

 

Zec-Jarac

Sva djeca žele biti vozači Formule 1 ili astronauti, ali ovom čovjeku je moguće ostvariti dječje snove.

 

Zec-Vodenjak

Intelektualac među Zečevima. U školi poznat po neutaživoj žeđi za znanjem, studira u trku i postiže neslućeni poslovni uspjeh. Obiteljski život nije visoko na listi prioriteta.

 

Zec-Ribe

Poslovni umjetnik. Najradije sve stvari preuzima u svoje ruke, a svestranost im omogućava bezbrižan život.

Pratite nas na fejsu

Google plus

 

Prijava u forum

Online

Imamo 21 gostiju i nema članova online

Novo na forumu

  • Nema postova za prikazati.

Prijava - odjava

Pogodnost registracije i logiranja je da nestaju oglasi iz članaka, otvaraju se linkovi za crtanje tlocrta u vektorskom alatu i naravno možete pisati u forumu...