Kako osvojiti Zeca

 

Kako postoje razlike u funkcioniranju muškaraca i žena tako postoje razlike i u metodama zavođenja.

 

Zec-Žena

Fascinira sve oko sebe šarmom, elegancijom, putenošću, inteligencijom, ali povremeno i melankolijom. Osim toga vrlo je taktična, fina, mirna i uravnotežena. Kako uspjeva objediniti sve te osobine, tajna je koju samo ona zna.

 

Kao takva, trebala bi ugoditi sebi i svojoj urođenoj potrebi za sigurnošću i bezbrižnošću, romantikom, sentimentalnošću i njžnošću.

 

Njezino srce možete osvojiti ako ste dobar slušač, znate voditi razgovor na visokom nivou o bitnim stvarima koje pokreću svijet i ako se znate skupa smijati. To je ujedno i ključ kako je možete "namiti" k sebi doma.

 

Osnove koje morate ispuniti: pokažite maksimum maštovitosti i dubokoumnosti. Ne morate na prečac odlučivati, ali pokažite inspirativnost. I naravno, multikulturalno ponašanje je prioritet.

 

Ne pokušavajte je zaskočiti nespremnu! Ispunite joj nejtajniju i najveću želju, upoznati muškarca koji jezik ljubavi govori na najnježniji mogući način. I koji dijeli njezine osnovne vrline: komformizam, sigurnost, diskreciju i brižnost. Pričekajte pravi trenutak!

 

Zec-Muškarac

Ovaj zeko ima najnježnije šapice, ali i najšpicastije pandže. Da biste ga upecali, trebate se sretati na neuobičajenim mjestima, jer u društvu uvijek pokazuje savršene manire. Osim toga je ljubitelj umjetnosti i kulture i uživa u elegantnom okruženju.

 

Prvo pravilo za osvajanje je dobro jelo uz vesele pošalice s humorističnim poantama. Bude li uopće primijetio Vašu nazočnost, na konju ste. Od tog trena će se zainteresirati za vas.

 

Kada Vas zatraži broj telefona, imat ćete vremena za planiranje daljnje strategije, jer moglo bi potrajati dok Vas nazove. Muški Zečevi nikuda ne žure i pomalo su nestalni. Ako potraje predugo, organizirajte "slučajan" susret na nekom od mjesta na koja on uobičajeno zalazi.

 

Nakon toga morate odgovoriti na pitanje želite li posjetiti njegov dom na kratko ili doživotno. Ako se odlučite za ovo drugo, počnite presti poput mačkice i dajte si vremena za akciju.

 

Šarmantnog muškog Zeca nije moguće stalno držati u svom reviru, ali ako ste uporni i ako ste voljni s puno stila i estetike stalno ga ponovno osvajati, bit će Vaš doživotno.  

Pratite nas na fejsu

Google plus

 

Prijava u forum

Online

Imamo 26 gostiju i nema članova online

Novo na forumu

  • Nema postova za prikazati.

Prijava - odjava

Pogodnost registracije i logiranja je da nestaju oglasi iz članaka, otvaraju se linkovi za crtanje tlocrta u vektorskom alatu i naravno možete pisati u forumu...