Utjecaj godišnjeg elementa na znak Zeca

 

Zečevi znaju kako postići svoje ciljeve, ali za razliku od nekih drugih znakova, oni to čine na diplomatski način. Obitelj i djeca su im na prvom mjestu, a za njihovo dobro rado bi se odrekli vlastite dobrobiti.

 

Drveni Zec (1915, 1975)

Drveni Zec je pravi izvor novih i kreativnih ideja. One izviru iz njegovog dubokog unutarnjeg zadovoljstva, koje je rezultat života u harmoniji sam sa sobom. Nikada ne posustaje u praćenju svojih uvjerenja i to ga vrlo veseli.

 

Vatreni Zec (1927, 1987)

Njegov životni moto je da se baš sve može postići, pod uvjetom da je vjera u uspjeh dovoljno jaka. I to pokazuje u praksi. S lakoćom uspjeva zainteresirati druge za svoje ideje.

 

Zemljani Zec (1939, 1999)

Svjestan je da je sam odgovoran za svoju sreću, što mu daje odlučnost kretati se na nepoznatom terenu punom potencijalnih opasnosti i avantura. Voli biti u pokretu i zna iskoristiti prilike koje mu se pružaju.

 

Metalni Zec (1951, 2011)

Cijeni udobnost i sigurnost vlastita četiri zida. Kućni tip, koji ima puno za ponuditi. Vjeruje u obiteljsku podršku i to ne samo tako da je on pruža, već po potrebi i prima. Vrlo je zadovoljan, čak i kada ne posjeduje materijalne vrijednosti.

 

Vodeni Zec (1903, 1963)

Mnogi vodeni Zečevi imaju ruke koje liječe i rado ih koriste za dobrobit svojih bližnjih. Izvana djeluju povučeno i introvertirano, no i te kako znaju sprovesti svoje interese kada je to potrebno.

Pratite nas na fejsu

Google plus

 

Prijava u forum

Online

Imamo 23 gostiju i nema članova online

Novo na forumu

  • Nema postova za prikazati.

Prijava - odjava

Pogodnost registracije i logiranja je da nestaju oglasi iz članaka, otvaraju se linkovi za crtanje tlocrta u vektorskom alatu i naravno možete pisati u forumu...