Žena i muškarac Zec

 

Nije tajna da postoje razlike u načinu funkcioniranja muškaraca i žena. Brojne knjige moderne psihologije bave se tom tematikom, koju su prije više tisuća godina prepoznali drevni kineski astrolozi.

 

Žena-Zec

zenski-znak-zec-kineski-horoskopVi ulažete puno napora u uređivanje i uljepšavanje svoje "jazbine". Savršena ste domaćica i rado ugošćujete obitelj i prijatelje. Osim toga ima Vas što i za vidjeti! Savršeno obučena i dotjerana, rado se predstavljete javnosti, a ponekad ste raspoloženi i za usputni flert.

 

No nikada ne biste dopustili da taj flert ugrozi Vašu postojeću vezu i preraste u seksualnu aferu. Za to ste prevelik ziheraš. Ipak, ukoliko odabranika Vašeg srca ostavlja dojam da Vas voli manje od 100%, pa bilo to i 99%, ogledat ćete se za nekim drugim.

 

Muškarac-Zec

muski-znak-zec-kineski-horoskopVi doista znate javno nastupiti i pomesti sve s nogu. Imate rijetku sposobnost u pravom trenutku pronaći prave riječi.

 

Kako duboko prezirete otvorene konfrontacije, razvili ste se u pravog "razminirača" emocionalnih "bombi". Kako ste senzibilna osoba, probleme riješavate na diplomatski način.

 

Osnovna razlika između Vas i svih ostalih muškaraca je u tome, što se prema dragim ljudima ophodite na vrlo nježan i osjećajan način. Vi se emocionalno uživljavate u osjećaje svoje partnerice i sve ćete učiniti da Vaš brak/veza bude apsolutno harmoničan.

Pratite nas na fejsu

Google plus

 

Prijava u forum

Online

Imamo 20 gostiju i nema članova online

Novo na forumu

  • Nema postova za prikazati.

Prijava - odjava

Pogodnost registracije i logiranja je da nestaju oglasi iz članaka, otvaraju se linkovi za crtanje tlocrta u vektorskom alatu i naravno možete pisati u forumu...