Slaganje Zmaja s drugim znakovima u ljubavi i prijateljstvu

 

Zmajevi su samoljubivi više od svih ostalih znakova. Najbolje se osjećaju u društvu nekritičnih obožavatelja.

 

Odličan primjer za to je Zec. On je sretan kada Zmaj na kraju dana dođe kući i donese novce za uzdržavanje obitelji. K tomu rado i obilno dijeli komplimente svom blistavom Zmaju.

 

Totalna suprotnost je Pas. Psi su vrlo samozatajni, a pored enormne količine Zmajevog samoisticanja postaju zavidni i stavljaju mu na znanje da nitko ne može biti tako odličan, kao što Zmaj sebe prikazuje.

 

Kombinacija dva Zmaja vrlo je eksplozivna. Razlog tomu je to što jedan u drugom prepoznaju teatralnu pompu bez pokrića i ne žele se podčiniti partneru.

 

Bivolu i Zmaju zajednička crta je to što oboje vole svirati prvu violinu. U kratkotrajnoj avanturi to može biti vrlo uzbudljivo, ali za brak je pravi otrov.

 

Koze posjeduju upravo onakvu vrstu šarma, koja magično privlači Zmaja. No Zmaj je vrlo izravan i direktno i brzo prelazi na stvar, dok Koze više vole udvaranje i predigru.

 

Zmaj i Pijetao su ravnopravni kad se radi o prezentiranju sebe i stajanju u centru pažnje. Njihov brak može biti vrlo sretan, iako Pijetao nije dovoljno strastven.

 

Brak između Zmaja i Štakora, osim što je vrlo sretan, izrazito je i strastven. Njihova veza je kvalitetna i trajna.

 

Zmajevi "padaju" na elegantne Konje, no opasnost se krije u tome što Konji ne vole napuhanost i pompoznost, koja je jedna od glavnih odlika Zmaja.

 

Razigrani i domišljati Majmun dobar je par Zmaju. Skupa mogu biti centar svakog društva.

 

Zmija zna kako zavesti Zmaja, no njemu nije drago kada ona postane previše posesivna i pokušava ograničiti njegovu slobodu.

 

Najuzbudljivije afere rađaju se između Zmaja i Tigra, no uglavnom na tome i ostaje, jer je njihov odnos previše stresan za oboje.

 

Veza između Zmaja i Svinje dugoročno ne može opstati. Iako puna ljubavi, razumijevanja i samozatajna Svinja ipak ponekad poželi doći u prvi plan.

Pratite nas na fejsu

Google plus