Kako osvojiti Zmaja

 

Kako postoje razlike u funkcioniranju muškaraca i žena tako postoje razlike i u metodama zavođenja.

 

Zmaj-žena

Gdje žena-Zmaj stane, tu trava ne niče. Ne zato što je smotana, već zato što je puna života, dinamike, kritičnosti, samostalnosti, samosvjesti i za kraj, hiperaktivnosti. Ona u jednom danu postiže ono za što obični smrtnici trebaju cjeli tjedan.

 

Žena-Zmaj ima jaku potrebu za prihvaćanjem i ljubavi. Ali morate biti na njezinom nivou da biste joj mogli prići.

 

Za početak bi bilo poželjno odati joj javno priznanje ili je na neki način dovesti u centar pažnje, onda ćete možda uspjeti dobiti njezin broj telefona. Znajte da ona neće pristati izaći van sa strancem, čak ni kada je tom starncu sama dala svoj broj telčefona. Možete joj se polako približavati da Vas uspije dovoljno upoznati da bi izašla s Vama ili je možete nenadano "zaskočiti". Ne bukvalno, već je trebate iznenaditi, pojaviti se nenajavljeno u njezinoj blizini i biti vrlo domišljati i originalni. Dopustite joj da misli kako ona Vas "peca", a ne obratno.

 

Kada je jednom zadobijete, nemojte se odmarati na lovorikama. Da biste zadržali ovu jaku individualisticu trebat ćete stalno smišljati nešto novo i zamimljivo.

 

Zmaj-muškarac

Za muškog Zmaja život služi da bi ga živio. Znači nema spavanja, nema odmora. To zainteresiranim damama otežava uključivanje u njihov život.

 

Prilika Vam se pruža "slučajno naletjeti" na njega na sportskim događanjima, pres konferencijama, ekskluzivnim piano barovima ili noćnim klubovima.

 

Ovi muškarci vole jednostavno i šik odjevene dame, klasično-moderan stil, po mogućnosti s potpisom. Ako ga tražite fotografiju, kako bi ga i kod kuće mogli obožavati u jednakoj mjeri kao i uživo, uspjeh Vam je zajamčen.

 

Kada ste ga dovoljno zaintrigirali, pričekajte jedno vrijeme kraj telefona, jer jamačno će Vas nazvati, a tada on u potpunosti preuzima organizaciju svih Vaših budućih sastanaka.

 

On vlada sobom i situacijom, otvoren je i nadmoćan. uvijek traži nove izazove i zanimljive hobije. Pripremite se na perfekcionizam pun stila i diskusije pune proturječnosti.

 

Čak i kada Vam se čini da ste samo jedna u nizu njegovih osvajanja, može se dogoditi da Vas iznenadi i preda Vam svoju visokovrijednu osobu doživotno.

Pratite nas na fejsu

Google plus