Žena i muškarac Zmaj

 

Nije tajna da postoje razlike u načinu funkcioniranja muškaraca i žena. Brojne knjige moderne psihologije bave se tom tematikom, koju su prije više tisuća godina prepoznali drevni kineski astrolozi.

 

Žena-Zmaj:

zenski-znak-zmaj-kineski-horoskopVi upravo uživate kada Vas okružuju mase zainteresiranih muškaraca. Posjedujete ono "nešto", "faktor x", čemu muškarci ne mogu odoljeti. Vrlo ste seksipilni i privlačni.

 

No toliko strastvenosti, kojiko Vi posjedujete,  zna imati za posljedicu da Vam je ponekad teško biti vjerna samo jednom muškarcu. Ljubomora i ljubavna patnja Vama su potpuno nepoznati, jer uvijek dobivate ono što poželite, i kada su muškarci u pitanju. Stoga i ne razmišljate o tim negativnim emocijama, pa tako niti ne primjećujete kada ih nesvjesno izazivate u drugima.

 

Muškarac-Zmaj:

muski-znak-zmaj-kineski-horoskopVi cijenite svoju slobodu, baš kao i žena-Zmaj. Gotovo uvijek se iskazujete kao odličan ljubavnik, neki čak kažu da ste od fizičke strane ljubavi razvili pravu umjetnost, no nije Vas moguće držati na kratkom lancu.

 

Nezaboravni ljubavni sati koje ćete priuštiti svojoj partnerici, rijetko će prerasti u mjesece ili godine. Previše je mogućnosti, ponuda, zainteresiranih dama da biste se Vi predali samo jednoj.

 

Vaša srdačnost, temperament i strastvenost vrlo su privlačni pripadnicama nježnijeg spola. A Vama bi najdraže bilo zauvijek ostati neženja.

Pratite nas na fejsu

Google plus