Vrline i mane Zmije

 

Zmije su posebni ljudi. Iako se neće svatko složiti s ovom tezom, posjeduju više vrlina nego mana.

 

Vrline:

Ovo je znak lijepih žena i pametnih muškaraca. Vi ste ekstravagantna osoba, koja u društvu rado igra istaknutije uloge. Vi očekujete puno, ali ste i pored toga prilagodljivi. Ništa Vam ne predstavlja veću kaznu od vođenja prosječnog života. Kada biste morali birati, radije biste se odlučili za život pustinjaka, nego za svakodnevicu običnih smrtnika. No taj scenarij i onako nije predviđen za vas. Lukavi i mudri, kao što jeste, imate najbolje predispozicije za uspješnu karijeru. Ciljeve koje si postavite, zasigurno ćete i ostvariti, pa makar uz pomoć Vama naklonjenih dobročinitelja.

 

Zahvaljujući Vašoj eleganciji, šarmu i inteligenciji ne pada Vam teško odgovarajućeg partnera omotati oko malog prsta. Kada ipak nastupe poteškoće, pokazujete za što ste sve sposobni. Vi želite u svom životu igrati jednu točno određenu ulogu. 

 

Čeznete za blještavilom u životu, a da bi ga postigli često Vam pomaže dobra sreća. Bilo u Casinu ili na izvlačenju Lotta, posjedujete dobru intuiciju i često pobjeđujete. Novac koji osvojite znate dobro uložiti.

 

Uopće, ljudi rođeni u ovom znaku su vrlo dubokoumni, često filozofski nastrojeni, i posjeduju neka tajna znanja. Često ih privlače magično-mistične stvari.

 

Daljnje dobre osobine: intelekt, kultura, elegancija, diskrecija, odlučnost, izlaženje u susret, mudrost, mir, suosjećanje, filozofija.


Mane:

Bavite li se natprirodnim stvarima, mogli biste ponekad postati previše mračno raspoloženi i donositi negativistička pretkazanja. Previše lako postajete zamišljeni i time otežavate život i sebi i drugima. Neki pripadnici ovoga znaka su jako religiozni, što se pod određenim okolnostima može razviti u pravi fanatizam.

 

To što u većini slučajeva pripadnici Vašeg znaka nemaju puno prijatelja događa se stoga što ste previše teški i izbirljivi u ophođenju s drugim ljudima. Rijetko Vam netko može učiniti sve po volji. Uglavnom svima nađete neku manu. K tomu dolazi i to da ponekad, u nekim stvarima, prema nekim ljudima imate dvostruke standarde.

 

Volite se hvalisati, ekstravagantni ste, gramzivi, osvetoljubivi, flegmatični, spori i često mijenjate raspoloženja.

Pratite nas na fejsu

Google plus

 

Prijava u forum

Online

Imamo 15 gostiju i nema članova online

Novo na forumu

  • Nema postova za prikazati.

Prijava - odjava

Pogodnost registracije i logiranja je da nestaju oglasi iz članaka, otvaraju se linkovi za crtanje tlocrta u vektorskom alatu i naravno možete pisati u forumu...