Slaganje Zmije s drugim znakovima u ljubavi i prijateljstvu


 

Zmaj je idealan partner za Zmiju. Fizički i duhovno ovo dvoje vrlo privlači jedno drugo. Pored Vas on će se pretvoriti u mačkicu koja prede i čita Vam svaku želju s očiju. Dok ga Vaša lepršava neodgovornost ne dovede do ludila. 

 

Zec je zbog svoje blagosti i pažljivosti partner iz snova za Zmiju. Lijep, kultivirani dom, stilsko okruženje, uljudni gosti, ovom paru više od toga nije potrebno za sreću. Povremena svađe ipak brzo jenjavaju, jer oboje previše cijene mir.

 

Konj i Zmija imaju zajednički smisao za humor i romantiku. Ali i potrebu da ih netko hvali i divi im se. U kriznim situacijama trebali bi upravo to pružiti jedno drugome da bi učvrstili vezu. U biti Konj se divi Zmiji, mada je ne razumije u potpunosti. Njegova bahatost Zmiji ide na živce. U ovoj vezi problemi bi se mogli pojaviti zbog mnogobrojnih glupih nesporazuma.

 

Štakor je pomalo neozbiljan ljubavnik koji voli švrljati, što ljubomornoj Zmiji zadaje glavobolje. Inače su vrlo strastven par.

 

Svinja će sve učiniti za svoju ljubljenu Zmiju, zbog čega se lako može osjetiti iskorištenom. A Zmija smatra da se ljubav i pažnja podrazumijevaju sami po sebi u jednoj vezi. Dugoročno gledano, teško da će uspjeti.

 

Pas je u stanju oprostiti Zmiji i deseti po redu flert, bez da ga to imalo omete u bezgraničnom divljenju prema njoj. To je zato što je svjestan da tako fascinantnog partnera neće ponovno sresti u životu. Osim toga cijeni na njoj mudrost i dubokoumnost. I pored svega, njezini flertovi jako bole ovu vjernu životinju.

 

Pijetao je jedini koji Zmiju može držati pod kontrolom. Kada dobiju čopor djece Zmija neće imati vremena niti pomisliti na nevjeru. Šalu na stranu, na seksualnom planu oboje nalaze potpuno zadovoljstvo jedno u drugom. Početak veze im je strastven i pomalo buran, ali s vremenom oboje mogu puno naučiti jedno od drugog.

 

Dobar, stari Bivol brzo podliježe Zmijinim čarima, no misli da ju može zadržati napornim radom, dok ona ima sasvim nešto drugo na umu. Kada bi mogla biti uzorna domaćica, Bivol bi joj pružio sigurnost koja joj je toliko potrebna. Možda je bolje da poslovno surađuju.

 

Koza i Zmija, oboje ne vole propuštati uzbudljive avanture kad im se nude. To baš i nije najbolja osnova za stabilan brak. No ako imaju novca u izobilju, pošto oboje ne vole raditi, i ako dovoljno cijene jedno drugo mogu voditi miran i kreativan zajednički život.

 

Isto vrijedi i za vezu Zmija/Majmun. U ljubavi se dobro slažu, ali se oboje vrlo brzo počnu dosađivati i traže promjenu.

 

Tigar nema osobitog smisla za rafiniranu umjetnost Zmijinog zavođenja. On voli da stvari budu direktne i strastvene. Ako i završe skupa, to bi bilo poput stepskog požara, brzo  vrelo. Usudi li se Zmija prevariti ponosnog Tigra, stvari bi mogle završiti tragično.

 

Dvije Zmije skupa imaju male izglede za uspjeh. Oboje su previše ljubomorni, a premalo vjerni. Beskrajna borba. Ali na prvi pogled odmah privlače jedno drugo.

Pratite nas na fejsu

Google plus

 

Prijava u forum

Online

Imamo 48 gostiju i nema članova online

Novo na forumu

  • Nema postova za prikazati.

Prijava - odjava

Pogodnost registracije i logiranja je da nestaju oglasi iz članaka, otvaraju se linkovi za crtanje tlocrta u vektorskom alatu i naravno možete pisati u forumu...