Slaganje Zmije s drugim znakovima u poslu

 

U poslu Zmijama nije nužno neophodan partner. One intuitivno donose svoje odluke. Onaj tko želi s njima poslovati mora znati cijeniti njihovu visoko razvijenu intuiciju i ne uvjeravati ih u svoje stavove.

 

Zec nema ove kvalitete, ali je zato oprezan i zna baratati s novcem, kao i Zmija.

 

Zmaj je dovoljno samopouzdan i sposoban sprovesti Zmijine pametne planove u djelo. Ako joj planovi nisu dovoljno pametni, Zmaj je zna na vrijeme i na pravi način od njih odvratiti.

 

Konj se divi Zmijinim dobro osmišljenim planovima i rado joj pomaže u ostvarivanju. Ali nakon nekoliko takvih zajedničkih projekata želi sam biti glavni i potčiniti Zmiju.

 

Štakor je uvijek vrijedan, ali ga previše zanima brza zarada. To je oprečno Zmijinoj mudrosti i intuiciji.

 

Pas jedino može ponuditi svoju lojalnu potporu, ali to nije dovoljno kad stvari krenu nizbrdo.

 

Svinja se slaže gotovo sa svima. Ona vrijedno radi svoj posao i gotovo. Do prijateljstva koje će uroditi poslom vjerojatno nikada neće doći među ova dva znaka.

 

Majmun i Zmija imaju malo što zajedničko na poslovnom planu. Mogu se dobro nadopunjavati, ali u biti ostaju uvijek stranci.

 

Pijetao ima dobar talent za organizaciju, što može završiti vrlo povoljno za ovaj poslovni dvojac. Problem je u tome što on ne zna zadržati ono što zaradi.

 

Tigar je vrlo kreativan u svojim idejama, što Zmija zna cijeniti. No njemu smeta Zmijina neodlučnost u donošenju odluka.

 

Bivol nije osobito dobar poslovni partner za Zmiju. On želi da sve dobre ideje dolaze od njega, a da mu drugi titraju.

 

Koza i Zmija dobro poslovno surađuju, ako netko treći brine za novac.

Pratite nas na fejsu

Google plus

 

Prijava u forum

Online

Imamo 19 gostiju i nema članova online

Novo na forumu

  • Nema postova za prikazati.

Prijava - odjava

Pogodnost registracije i logiranja je da nestaju oglasi iz članaka, otvaraju se linkovi za crtanje tlocrta u vektorskom alatu i naravno možete pisati u forumu...