Žena i muškarac Zmija

 

Nije tajna da postoje razlike u načinu funkcioniranja muškaraca i žena. Brojne knjige moderne psihologije bave se tom tematikom, koju su prije više tisuća godina prepoznali drevni kineski astrolozi.

 

Žena-Zmija:

zenski-znak-zmija-kineski-horoskopVi ste najzavodljivija od svih zavodnica. Ženstveni od glave do pete. Puni dostojanstva i uzvišenosti. Ali i pomalo prefrigani.  Iako nerjetko ljudi misle kako su Zmije preljubnice sumnjiva morala, to nema nikakvog temelja.Vi ste brižna, nježna i požrtvovana supruga koja se potpuno daje u obitelj. No ako Vam osjećaji nisu adekvatno uzvraćeni, nitko ne može garantirati što će se dogoditi.

 

Ako žena-Zmija nađe i malo povoda za ljubomoru, bit će vraga. Taj vrag ne mora se nužno očitovati u ispadima i vikanju, može biti zatomljen i pasivno-agresivan. No ona sigurno ne može podnijeti da svira drugu violinu. I čak kada je izgubila sav interes za jednog muškarca, njezin ponos joj ne dozvoljava da ga samo tako pusti da ode.

 

Muškarac-Zmija:

muski-znak-zmija-kineski-horoskopVi umijete na neponovljiv način zavrtjeti ženi glavom. Kada se odlučite za jednu određenu damu, može se pretpostaviti da ćete je svojom lukavošću i domišljatošću zasigurno i dobiti.

 

Ali kada jednom podlegne Vašem šarmu, u većini slučajeva za Vas prestaje biti interesantna. Ili je pak držite kao kanarinca u zlatnom kavezu. Ali ne dao bog Vašoj partnerici da sa smiješkom pogleda drugog muškarca. Tada gubite kontrolu nad sobom i ne odgovarate za svoje postupke.

Pratite nas na fejsu

Google plus

 

Prijava u forum

Online

Imamo 98 gostiju i nema članova online

Novo na forumu

  • Nema postova za prikazati.

Prijava - odjava

Pogodnost registracije i logiranja je da nestaju oglasi iz članaka, otvaraju se linkovi za crtanje tlocrta u vektorskom alatu i naravno možete pisati u forumu...