Kako osvojiti Zmiju

 

Kako postoje razlike u funkcioniranju muškaraca i žena tako postoje razlike i u metodama zavođenja.

 

Žena-Zmija

Da biste osvojili ovu božicu među ženama trebate imati istančan osjećaj za taktičnost, šarm, inteligenciju, briljantnost, eleganciju, dobro držanje i općenito biti čovjek kojeg se zavoli na prvi pogled.

 

Također Vam ne smije nedostajati razoružavajuće iskrenosti i otvorenosti kao i humorističnost.

 

Ako uspijete zadovoljiti navedene kriterije za uzvrat dobijate podatnu družicu kojoj ne nedostaje volje i energije za seks. Dakle, otvoreno joj obznanite svoje namjere, naravno na maštovit način. Budite uporni i ustrajani, udvarajte joj. Bude li Vaš prvi zajednički izlazak za nju nešto posebno i dojmljivo, zacjelo će Vam pružiti priliku da ponovno skupa izađete i pokušate je pridobiti. Kada osjeti da je ona ta koja odlučuje o trenutku i načinu, a Vi taj koji ne odustaje od namjere da je osvoji, zacjelo ćete doživjeti nezaboravno intimno iskustvo. Kad god poželite njezinu strastvenu nježnost ona će se sjetiti prvog izlaska, kada ste je već bili oborili s nogu, samo Vam to nije htjela (niti će ikada) reći i veselo skočiti s Vama u postelju (kuhinjski stol, kadu...).

 

Da biste uspjeli i zadržati ovaj nevjerojatni Jack-Pot, potrebno je da joj se svidi Vaš dom. Ona je i praktična osoba i razmišlja o budućnosti, u kojoj želi uživati u ugodnom prostoru. Osim toga sposobna je procijeniti nečije karakterne crte na temelju toga kako je uredio i održava svoj stan.

 

Osobine koje su joj pri tom važne su dobar karakter, humorističnost i načitanost.

 

Ovoj dami potrebno je puno dokazivanja Vaše ljubavi prema njoj. Tada će biti nenadmašiva partnerica, osjećajna i nezasitna istovremeno.

 

Muškarac-Zmija

I muškarac-Zmija slovi kao privlačan i zavodljiv. Vatren i neumoran, u ljubavi povremeno zaboravi svoju urođenu pamet i intelektualnu pronicljivost. Spretna damica tada ga može lako obrlatiti.

 

Pomoću šarma moguće je od ovog filozofskog sanjara napraviti ugodnog partnera, odanog prijatelja i vjernog ljubavnika.

 

On obožava ulogu zavodnika, stoga je poželjno malo se nećkati prije nego mu se podate. On ipak najviše voli svjetske žene.

 

Je li Vam već palo na pamet da se iza pompoznog nastupa Mister Zmije zapravo krije sramežljivost? Dakle, brinite se za njegovu nježnu dušicu.

 

Muškarac-Zmija tada će s olakšanjem odahnuti. U stvarnosti on s nestrpljenjem čeka Vaš telefonski poziv, iako to nikada neće priznati. Dominantne žene dugoročno ga ne zanimaju, jer se uz njih ne osjeća ugodno.

 

Stari kinezi kažu da su muškarci Zmije nezasitni po pitanju ljubavi i seksa. Imajte to na umu prije nego uđete u vezu s ovim neponovljivim čovjekom.

Pratite nas na fejsu

Google plus

 

Prijava u forum

Online

Imamo 26 gostiju i nema članova online

Novo na forumu

  • Nema postova za prikazati.

Prijava - odjava

Pogodnost registracije i logiranja je da nestaju oglasi iz članaka, otvaraju se linkovi za crtanje tlocrta u vektorskom alatu i naravno možete pisati u forumu...