Uncategorised

Pronađite skladno mjesto za odmor

Preko ove tražilice i online booking (rezervacija) možete pronaći mjesto za prijatan odmor te ujedno uskladiti sve zahtjeve koje imate, od cijene pa do udaljenosti od plaže.

Tražilica prikazuje rezultate turističkih kapaciteta u različitim dijelovima Hrvatske, te okolnih zemalja. Prednost ove tražilice je što velika većina apartmana i drugih smještajnih jedinica s fotografijama a fotka govori više nego 1000 riječi. Moguće je pretraživati po različitim kriterijima od toga kakvu plažu preferirate, pješčanu, šljunkovitu pa do drugih bitnih informacija. Odabrali smo upravo ovu tražilicu i tvrtku Uniline d.o.o. kao jednog od vodećih operatora za turizam i on-line rezervacije smještaja koji nudi kapacitete ne samo u Hrvatskoj nego i u okolnim zemljama.

U ponudi tražilice za odmor su hoteli, apartmani i privatni smještaj.

Feng shui analize stambenih i poslovnih objekata

Ako tražite profesionalnu feng shui analizu svog prostora, bilo da je stambeni ili poslovni, na pravom ste mjestu.

Na našem sajtu nalazi se preko 350 tekstova vezanih za feng shui, tekstovi su pisani jednostavnim stilom kako bi se svatko pa i totalni početnik mogao snaći. No uvjek se može bolje i mi ćemo se truditi poboljšati 'štivo', dodati više slika i neke stvari pojednostaviti.

Imamo u planu objaviti i video materijale gdje će kroz slikovit prikaz biti objašnjeni neki principi fs-a. No vrijeme, to dragocjeno vrijeme, najveći je faktor koji nas, jednostavno rečeno tiska, jer se s jedne strane mora se od nečega živjeti, dakle zarađivati, a s druge strane vođenje portala zahtijeva puno vremena i truda, a uz to je više-manje volonterski posao.

Stoga, ako imate želju popraviti svoje okruženje, svoj dom, najbolji naš savjet je, zagrijati stolicu, proučiti tekstove, nacrtati skicu Vašeg doma, odrediti smjer sjever-jug, ucrtati bagua ili lošu kvadrat.

Zatim si odredite boje i već imate osnovu za daljnju filozofiju, teoriju i donošenje nekih zaključaka.

Uključite intuiciju i razmislite što Vam to zapravo smeta u Vašem domu!

Razmislite i o nekim drugim stvarima vezanim za samospoznaju, meditaciju, jogu. Ili jednostavno, krajnje jednostavno, krenite od ishrane. Mnogi problemi kod većine ljudi nastaju lošom ishranom. Kod mene je bio slučaj (da se nadovežem) da sam preskakao doručak, biljnu hranu konzumirao u malim količinama, sve dok nisam čuo za kiselo-baznu teoriju ishrane, gdje me npr. iznenadilo da je limun, zapravo kao i drugi citrusi, veoma veoma zdrav i poželjan element ishrane.

Počeo sam razmišljati i o utjecaju boja na raspoloženje i opće psiho-fizičko stanje, zaključci i provjera teorije me ugodno iznenadila, boje utječu na naše raspoloženje. Psihologija boja je jedan također zanimljiv fenomen - teorija koja se, kad se prouči, može primjeniti na bukvalno sve, pa i na to kad nekom poklanjate poklon koje boje će biti mašnica ili ukrasni papir. Sve te stvari se kroz jedan krug dalje mogu povezati opet s feng shuijem, kroz elemente vatru, vodu, drvo, zemlju i metal te njihov međusobni utjecaj.

Analiza prostora nije kad Vam neko izradi nacrte i izvuče neke zaključke na osnovu nekih svojih iskustava ili 'stručne' škole, analiza prostora je kad i Vi u njoj sudjelujete, kad počnete osjećati da je to ono pravo i da je okruženje koje stvarate oko sebe zapravo zaista ugodno Vama i ukućanima. Ponekad loše okruženje stvara loše stvari koje nam se događaju, ponekad mi sami stvaramo ili biramo nepovoljno okruženje  zbog nekog svog lošeg emotivno-psihičkog stanja, pa tako upadamo u začarani krug. Važno je naći vrijeme u kojem ćete se malo zapitati sami nad sobom, svojim životom i okolnostima koje vam se događaju, pa sve to povezati s prostorom u kojem živite. 

Za lijekove u analizi nisu Vam potrebne originalne kineske figurice, svako korektivno sredstvo postoji u obliku naših tradicionalnih ukrasa. 

Neke od starih teorija vezane za analizu također se moraju korigirati, one nipošto nisu pogrešne, nego su jednostavno primjenjene na okruženje koje je tada bilo prisutno oko feng shui majstora.

Jedan od takvih primjera jest svakako toalet ili kupaonica. Danas su to mjesta u domu koja se sasvim razlikuju od poljskih toaleta prije 3000 godina kada je teorija pisana. Sada ih koristimo kao mjesta za opuštanje i odbacivanje nečistoće i negativne energije koja brzo napušta dom i njegovu blizinu potem kanalizacije. Isto se odnosi i na kuhinju. Danas više nema sukoba elemenata, barem ne direktnog, jer ne postoji ognjište, koje bi voda koja se koristi za pripremu hrane moglla ugasiti, niti se ta voda nalazi u vrčevima. Vatra je ograničena na štednjak ili struju, dodu kontrolira slavina i sudoper. 

Feng shui je zapravo vrlo jednostavan i zanimljiv, srž je u kretanju energije koja mora ići krivudavo-zaobljeno i sporo da bi bila pozitivna i ugodna. Sam naziv VJETAR-VODA Vam govori o jednostavnosti, znači vjetar nosi energiju a voda ju sakuplja.  Propuh je loše kretanje energije, brzo je i štetno, to je očigledno, takvih primjera ima puno, samo treba obratiti pažnju na svoj okoliš, a kroz feng shui koji Vam pokazuje takve primjere kroz teoriju, je sve brže i jednostavnije, no to traži vrijeme za proučavanje koje bih Vam toplo preporučio radi Vas samih...

admin

Pogreška učitavanja stranice

Pogreška učitavanja web stranice, imate zastarjeli link ili je došlo do greške na našim stranicama!

 

{source}
<style type="text/css">
@import url(http://www.google.com/cse/api/branding.css);
</style>
<div class="cse-branding-bottom" style="background-color:#FFFFFF;color:#000000">
    <div class="cse-branding-form">
    <form action="http://www.google.hr/cse" id="cse-search-box" target="_blank">
     <div>
        <input type="hidden" name="cx" value="partner-pub-4567661849097569:8145077918" />
        <input type="hidden" name="ie" value="UTF-8" />
        <input type="text" name="q" size="55" />
        <input type="submit" name="sa" value="Search" />
     </div>
    </form>
    </div>
    <div class="cse-branding-logo">
    <img src="http://www.google.com/images/poweredby_transparent/poweredby_FFFFFF.gif" alt="Google" />
    </div>
    <div class="cse-branding-text">
    Custom Search
    </div>
</div>
{/source}

Kineski horoskop

Odaberite znak kineskog horoskopa ili ako ga ne znate, izračunajte ga pomoću kalkulatora.

 

Klikom na sličicu za svaki znak stoji vam 11 članaka na raspolaganju, o ljubavi, obitelji, zdravlju, poslu, o ljubavnoj, obiteljskoj i poslovnoj kompatibilnosti među znakovima, te karakteru i razlikama u karakteru među pripadnicima istog znaka. Upoznajte sebe, svoje bližnje ili suradnike i dobro se zabavite :) .

 

Štakor

stakor-kineski-horoskop

Bivol

bivol-kineski-horoskop

Tigar

tigar-kineski-horoskop

Zec

zec-kineski-horoskop

Zmaj

zmaj-kineski-horoskop

Zmija

zmija-kineski-horoskop

Konj

konj-kineski-horoskop

Koza

koza-kineski-horoskop

Majmun

majmun-kineski-horoskop

Pijetao

pijetao-kineski-horoskop

Pas

pas-kineski-horoskop

Svinja

svinja-kineski-horoskop

 


Kineski horoskop kalkulator

 

Ovaj kalkulator precizno izračunava kojem horoskopskom znaku pripadate, te kojem elementu pripada godina Vašeg rođenja i koje svojstvo je imao taj element dotične godine. Period trajanja određenog znaka točan je u dan, a ne samo, kao kod većine kalkulatora, godinu. To je vrlo važno, obzirom da Kineska godina, koja je zasnovana na lunarnom kalendaru, svake godine započinje različitog datuma, pa kod nepreciznih kalkulatora često dolazi do pogrešnih rezultata.

 

Uporaba kalkulatora vrlo je jednostavna. Prvo unesete godinu svog rođenja u četveroznamenkastom obliku, te u padajućem meniju odaberete mjesec i dan rođenja. Klikom na gumb "Izračunaj" u najdonjem redu će se ispisati Vaš znak kineskog horoskopa, te element godine i njegovo svojstvo. Značenje dobijenog rezultata možete pročitati u meniju "Kineski horoskop" pa znak kojem pripadate. Za ponovni izračun ne treba ponovno učitati stranicu, već samo ponoviti prethodno navedenu proceduru.

 

Godina

Mjesec

DanVi ste

-Znak-

-Element-

-Svojstvo-

Pratite nas na fejsu

Google plus

 

Prijava u forum

Online

Imamo 33 gostiju i nema članova online

Novo na forumu

  • Nema postova za prikazati.

Prijava - odjava

Pogodnost registracije i logiranja je da nestaju oglasi iz članaka, otvaraju se linkovi za crtanje tlocrta u vektorskom alatu i naravno možete pisati u forumu...